Download as iCal file
 
Hevoskommunikaatio ja jooga-meditaatioretriitti
From Friday, 31. May 2019 -  19:00
To Sunday, 2. June 2019 - 15:00
Hits : 798

 DSC2773Hevoset opettavat meitä harjoittelemaan lepäämään ”sydämessämme” eli itsemme keskellä, samaan aikaan kun pyrimme kuitenkin olemaan tietoisia kehostamme ja siitä, millaisia viestejä välitämme hevosille (tai toisille ihmisille) kehomme ja sisäisen asenteemme kautta. Hevosten kanssa emme voi juurikaan kommunikoida sanoin, mikä avaa meille mahdollisuuden syvempään kommunikaatioon, joka tapahtuu kehomme ja mielemme/sydämemme kautta. Sanaton viestintä auttaa meitä laskeutumaan arkimielestä keholliseen läsnäoloon ja luonnolliseen hiljaisuuteen. Hevoset opettavat meitä hyväksymään keskeneräisyytemme ja päästämään irti suorittamisesta tulla ”paremmiksi” ja uskaltautua olemaan rehellisesti se, joka olemme kussakin hetkessä.

Viikonlopun aikana teemme erityisesti lantiota avaavia joogaliikkeitä ja meditaatioita ja harjoittelemme sekä hevosten että toisten ihmisten kanssa lepäämään sisimmässämme ja tulemaan tietoiseksi syvemmästä tavasta olla läsnä ja hiljentyä päivittäisessä elämässämme. Et tarvitse minkäänlaista aiempaa taustaa hevosista tai jooga-meditaatiosta osallistuaksesi viikonloppuun.

Ilmoittautuminen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mahdollisimman pian.

Paikka: Sydänmaa, Illintie 51, Pahtaja, Rovaniemi.

Aika: Aloitamme perjantaina klo 19. Päätämme sunnuntaina klo 15.

Hinta: 160 euroa/130 euroa työttömät ja opiskelijat. (Jos tulet kaukaa ja matkakulusi ovat kovin suuret, voimme sopia alemmasta hinnasta). Hinta sisältää yöpymiset pe-su. Yöpyminen Sydänmaassa on suotavaa, jotta on helpompi laskeutua kunnolla olemiseen, mutta tilanteen vaatiessa voit yöpyä myös kotona. Maksu ennen retriittiä tilille Heartland-Sydänmaa FI40 8954 0710 1011 62. Laita viestiin: hevoskommunikaatioretriitti. (Maksun voi suorittaa myös myöhemmin kahdessa erässä, jos siitä sopii erikseen). 

Ruokailu: Valmistamme yhteissalaatin + vihannesmehua ja kasviskeiton. Tuo mukaan kasviksia ja aineksia salaattiin ja mehuun (esim. porkkana, omena, appelsiini, inkivääri, selleri) + joku mieleinen kasvis/kalaproteiini. Ota mukaan myös omat leivät ym. Talon puolesta tarjoamme aamupuuron + kahvin ja teen.

Huomioi vaatetus säiden mukaan. Hevosteluun käyvät tavalliset ulkovaatteet ja esim. kumisaappaat jos on märkää.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Please sign up for our newsletter to get latest news.

Tilaa uutiskirje

captcha