Download as iCal file
 
Bodhisattvakoulun kesäretriitti 26.-28.7. 2019
From Friday, 26. July 2019 -  18:00
To Sunday, 28. July 2019 - 16:00
Hits : 680

 DSC6162 3Retriitti on tarkoitettu sekä Bodhisattvakoululaisille että koulutuksesta kiinnostuneille. Mikäli tahdot tulla uutena Bodhisattvakouluumme, on kesäretriittiin osallistuminen suositeltavaa. Retriittiin voi osallistua myös etäopetuksena mp3 nauhoitteen avulla. Tietoisuusopetusten ja meditaatioiden lisäksi jaamme kokemuksiamme intialaisen henkisen opettajan Sri M:n heinäkuiseen vierailuun liittyen. Tämän lisäksi retriitin teemana on henkisen harjoituksen ylläpitäminen arkisessa elämässä. Millainen on harjoitukseni ja miten saan sen kytkettyä arkiseen elämääni? Miten juuri minä palvelen tätä maailmaa? Miten opin tunnistamaan toimintani motiivit? Miten harjoittelen Olemista toiminnassa? Miten opin tunnistamaan egoni hienojakoisia mekanismeja ja suhtautumaan niihin hyväksyvästi ja kuitenkin harjoitella samaistumisesta irti päästämistä? Retriitin ytimessä on hiljentyminen ja itsetuntemuksen vahvistaminen meditaatioiden ja Self-healing harjoitusten avulla. Säiden salliessa sytytämme illalla nuotion – dhunin, joka tarkoittaa pyhää tulta intialaisessa Nath-perinteessä. Lauantai-iltana lämpiää myös rantasauna, josta voi pulahtaa uimaan.

Paikka: Sydänmaa, Illintie 51, Pahtaja, Rovaniemi.

Aika: Aloitamme perjantaina klo 18. Päätämme sunnuntaina klo 16.

Hinta: 140 euroa/110 euroa (sis. 24 % alv) työttömät ja opiskelijat. Yli 400 km päästä tulevat 110/90 euroa. Hinta sisältää yöpymiset pe-su. Yöpyminen Sydänmaassa on suotavaa, jotta on helpompi laskeutua kunnolla olemiseen. Retriitti etäopiskeluna mp 3 nauhoitteen avulla 80 euroa. Maksu ennen retriittiä tilille Heartland-Sydänmaa FI40 8954 0710 1011 62. Laita viestiin: kesäretriitti. (Maksun voi suorittaa myös myöhemmin kahdessa erässä, jos siitä sopii erikseen). 

Ruokailu: Valmistamme yhteissalaatin + vihannesmehua ja kasviskeiton. Osaat suurin piirtein arvioida ruoka-ainesten määrät kun mietit, paljonko itse syöt. Tuo mukaan mieleisiäsi kasviksia keittoon ja aineksia salaattiin ja mehuun  (mehu: esim. porkkanaa, punajuurta, omenaa, appelsiinia, inkivääriä, selleriä) + joku mieleinen kasvis/kalaproteiini. Ota mukaan myös omat leivät ym. Talon puolesta tarjoamme aamupuuron + kahvin ja teen.

Ilmoittautuminen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. mieluiten 19.7. mennessä. Sänkypaikat ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli et ilmoita, että patjamajoitus käy myös. Ota mukaan omat lakanat ja pyyhe.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Please sign up for our newsletter to get latest news.

Tilaa uutiskirje

captcha