Download as iCal file
 
Wednesday Meditation in Sydänmaa
From Wednesday, 12. December 2018 -  18:00
To Thursday, 13. December 2018 - 19:30
Hits : 1484

Uusi meditaatiokurssi alkaa 5. syyskuuta 2018!

Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin

Live streaming for those who are not able to attend physically

Uuden syyslukukauden alkaessa jatkamme jälleen Hiljaisuuden Tila Sydänmaan viikoittaisia ryhmämeditaatioita vanhan hirsitalon levollisessa ilmapiirissä luonnon helmassa, jossa koko ympäristö tukee meitä hiljentymään todellisen sisäisen luontomme äärelle.

 DSC5122Meditointi ohjaa tietämme kohti omaa ydinolemustamme ja kehittää kykyämme pysyä tasapainoisempina (centered) ja levollisempina myös arkielämässämme. Istumalla ja harjoittamalla rauhassa olemista, herkistymme kokemaan ja tunnistamaan todellisen luontomme. Kurssi antaa meille työkaluja, joiden avulla opimme keskittymään ja lepäämään syvemmässä luonnossamme. Se edistää sisäitä rauhaamme ja selkeyttämme sekä lisää ymmärrystämme niin ihmisluonnostamme kuin henkisestä olemuspuolestammekin.

Meditaatio on ajaton tie onnellisempaan, tietoisempaan ja myötätunnon täyteiseen elämään. Se tukee myös vahvasti terveyttämme ja rauhaamme materialistisessa nyky-yhteiskunnassa, joka usein luo meille paineita toimia itsekkäästi, kunnianhimoisesti ja itseämme korostaen.

Meditaatio tuo meidät takaisin todelliseen Itseemme, siihen osaan meitä, joka on luonnollinen, aito ja rehellinen. Moderni hektinen elämäntapa altistaa meidät usein helposti elämäntapasairauksille, kuten stressille, korkealle verenpaineelle jne. Meditaatio tukee niin mentaalista kuin fyysistäkin terveyttämme.

Meditaatioharjoituksia ohjaa Hans Christian Hansen selkeällä ja yksinkertaisella englannin kielellä. (Osittainen tulkkaus tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan).  Meditaatiot nauhoitetaan mp3 muotoon, joten osallistujat voivat tehdä ohjattuja harjoituksia itsenäisesti myös koton.

Live streaming for those who are not able to attend physically

If you live far away from Rovaniemi it is no problem to begin at the Wednesday meditation as we will be streaming the evenings live, so you can sit at home listening through your computer or smartphone. A link is provided for those who wants to participate from distance.

Syyslukukaudella on 14 tapaamiskertaa alkaen keskiviikkona 5.9.2018 klo 18 – 19.30. Tapaamispaikkana Hiljaisuuden Tila Sydänmaa, Illintie 51, Pahtaja, 96400 Rovaniemi
Harjoituksiin on kimppakyytejä kaupungista. Ilmoitathan meille, jos tarvitset kyytiä tai voi tarjota sellaisen muille osallistujille.

Kurssin aloittaminen edellyttää vähintään viittä osallistujaa.

Ilmoittautumiset Hans Christianille sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hinta:
14 viikkoa 130 €, opiskelijoille 100€ (sis. ALV 24%)
Ilmoittautuminen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Maksu ennen kurssin alkua tilille:
Danske Bank: Heartland-Sydänmaa  FI40 8954 0710 1011 62
Viite: Meditaatio ja oma nimi

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Please sign up for our newsletter to get latest news.

Tilaa uutiskirje

captcha