Download as iCal file
 
Tiistai-illan Shaktijooga
Tuesday, 11. September 2018, 19:00 - 20:30
Hits : 1505
 

Intialaisessa joogaperinteessä Shakti nähdään elämän energiana, luomisen voimana. Shakti ilmentää itseään myös ihmisen kehossa elinvoimana (prana) ja tietoisuutena (kundaliini).

Shakti-jooga pitää sisällään meditatiivisia, kehoa avaavia ja vahvistavia harjoituksia, jotka lisäävät elämänvoimaamme ja vahvistavat henkisesti tietoista, rakkaudellista ja kiinnittymätöntä läsnäoloa ja Itsessä lepäämistä. Joogasarja koostuu kehoa avaavista liikkeistä, jotka vahvistavat erityisesti lantionpohjan lihaksistoa sekä liikkeistä, jotka tukevat tasapainoamme. Fyysiset harjoitukset eivät edellytä aiempaa joogataustaa eikä kehon tarvitse olla valmiiksi notkea. Jokaista osallistujaa autetaan löytämään liikkeet, jotka tukevat lempeää ja turvallista avautumista. Shakti-joogaan voi osallistua myös liikuntarajoitteinen - olennaisinta on avoin mieli.

Opettajina toimivat Leena Heinämäki ja Marjatta Vapa.

Kokoonnumme seitsemänä tiistaina klo 19-20.30. Sydänmaassa, Illintie 51, Pahtaja. (Kimppakyydit pyritään järjestämään niitä tarvitseville). Päivämäärät 11.9; 18.9; 2.10; 9.10; 16.10; 23.10; 30.10.

Hinta 90 euroa, 75 euroa työttömät ja opiskelijat. Jos osallistut myös keskiviikkomeditaatioon, on joogakurssin hinta tällöin 70/55 euroa.

Ilmoittautuminen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 31.8. mennessä. Ryhmä käynnistyy, mikäli osallistujia tulee vähintään kuusi. Maksimiosallistujamäärä on kymmenen.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Follow us

Get notified when new courses or retreats are coming.

Please sign up for our newsletter to get latest news.

Tilaa uutiskirje

captcha